Slow fashion

Slow fashion

Slow fashion gaat over bewustzijn en duurzaamheid. Stilstaan bij de kledingkeuzes die je maakt en welke de impact die keuzes hebben op milieu en mensen die de kleding maken. In plaats van te streven naar steeds nieuwe trends en fast fashion, gaat het bij slow fashion over het kiezen van kleding die lang meegaat, zowel in termen van stijl als kwaliteit.

Ik ben ervan overtuigd dat slow fashion de beste manier is om bewust en duurzaam om te gaan met kleding. Mijn handgemaakte kinderkleding van duurzame stoffen past perfect in dit concept. Door te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit, draag ik mijn steentje bij aan een duurzamere wereld. Mijn kleding maak ik met liefde en zorg. En ik hoop dat mijn klanten deze liefde en zorg ook voelen wanneer ze mijn kleding dragen.

In onze huidige samenleving staat de mode-industrie bekend om zijn snelheid en massaproductie. Maar deze manier van werken heeft een enorme impact op het milieu en de arbeidsomstandigheden in de productieketen. Gelukkig is er een alternatief: slow fashion.

Slow fashion is een duurzame, ethische en milieuvriendelijke benadering van kledingproductie en -consumptie. Bij slow fashion gaat het niet om het volgen van de nieuwste trends, maar om het creëren van tijdloze kledingstukken van hoge kwaliteit die lang meegaan en op een eerlijke manier zijn geproduceerd.

Door bewust te shoppen kunnen we allemaal een steentje bijdragen voor een betere wereld.

Ben jij ook op zoek naar mooie slow fashion kinderkleding? Bekijk eens de nieuwste collectie: Lente/Zomer Collectie 

Liefs,

Yasmina

Terug naar blog